Według El Mundo Deportivo, agent gracza, jak i brat, Rene Ramos zaplanował spotkanie z dyrektorami klubu, by poprosić o nowy kontrakt, dzięki któremu Sergio miałby zarabiać 6 mln euro na rok.
_________________ iiiHala Madrid & Vamos Blancos!!!
Czy prawdą jest, że Real zaproponował Ramosowi dożywotni kontrakt? Bo gdzieś tak słyszałam. Prawdopodobnie sam Sergio jest bardzo zadowolony z takiej oferty, bowiem zawsze marzył, aby grać w Realu do końca swej kariery.
_________________ "Futbol i rodzina to całe moje życie"
Zinedine Zidane
Prawdopodobnie sam Sergio jest bardzo zadowolony z takiej oferty, bowiem zawsze marzył, aby grać w Realu do końca swej kariery.
ja gdzieś słyszałem że chciałby kiedyś wrócić do sevilli, ale to inna bajka... Ja bym szczerze mówiąc nie dawał mu takiego kontraktu, a przynajmniej narazie.
Sergio Ramos na dniach najprawdopodobniej podpisze 10-letni kontrakt gwarantujący mu zarobki porównywalne do tych największych w klubie. Osobiście bardzo mnie to cieszy, zresztą sam Ramos powiedział, że jest bardzo dumny z tego powodu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum