A ja przed chwilą przeczytałam takie oto wieści, co najmniej dziwnej treści:
Gazeta Metro podaje;
Cytat
Valencia nie chce 48 milionów!
David Villa nie jest na sprzedaż - tak twierdzi prezydent Valencii Vincente Soriano. Szef Nietoperzy odrzucił właśnie ofertę Realu Madryt, który za króla strzelców Euro 2008 był gotów zapłacić 48 mln euro. Według hiszpańskich mediów Real nie zrezygnuje i przedstawi Valencii kolejną propozycję, ale wcześniej spróbuje sprzedać do Chelsea Londyn Brazylijczyka Robinho.
_________________ "Futbol i rodzina to całe moje życie"
Zinedine Zidane
Było wiadome, że Valencja nie puści swojego najlepszego zawodnika do rywala z podwórka ;)
_________________ Jak możesz zdefiniować „rzeczywistość”? Jeśli mówisz o tym, co możesz poczuć, co możesz powąchać, spróbować lub zobaczyć, to rzeczywistość jest tylko elektrycznymi impulsami interpretowanymi przez Twój mózg.
Było wiadome, że Valencja nie puści swojego najlepszego zawodnika do rywala z podwórka ;)
No nie wiem czy to bylo takie wiadome, chocby na poczatku okienka transferowego.Villa gral slabo a Valencia miala dlugi i myslala dosc powaznie o sprzedazy swojej gwiazdy za grube miliony.Jednak jak zobaczyli gre Davida na Euro nagle zmienili swoje zamiary co do jego sprzedazy.
Mam nadzieję, że Valencii znów sezon nie pójdzie i Real kupi "dziada" za rok ;]
_________________ Tennessee Williams napisał: „Wszyscy żyjemy w palącym się domu. Bez straży pożarnej. Bez możliwości wyjścia. Tylko z oknem na górze, z którego możemy spoglądać, jak pali się dom, wraz z nami, zamkniętymi w nim.”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum